ADO Den Haag wint tweede editie MASCOT Business Cup

  1. Home
  2. Nieuws
  3. ADO Den Haag wint tweede editie MASCOT Business Cup

De businessclub van ADO Den Haag heeft de tweede editie van de MASCOT Business Cup op naam geschreven. Den Haag won in de finale met 2-1 van de businessclub van FC Dordrecht en volgt dus AZ Alkmaar op als toernooikampioen.

Danny Bonn van MASCOT Workwear: ,,Als naamsponsor van de MASCOT Business Cup zijn we er trots op dat de tweede editie net zo succesvol is geworden als de eerste editie. Een nieuwe traditie is hiermee echt een feit. Wij kijken nu al uit naar volgend seizoen!”

De MASCOT Business Cup is een jaarlijks terugkerend sport- en netwerkevenement voor de businessclubs van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland. Almere, centraal gelegen in Nederland, is hiervoor de perfecte uitvalbasis. Uiteraard staat voetbal centraal, maar ook netwerken, eten & drinken en muziek!

Deelname aan het toernooi is gratis en kent deze editie geen divisie en geen grenzen; in totaal deden er 19 teams mee uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie en zelfs uit de Belgische Jupiler Pro League in de hoop de toernooiwinnaar van de eerste editie (AZ Alkmaar) van de troon te stoten. Na het laatste wedstrijd vindt traditiegetrouw een indrukwekkende derde helft plaats met een barbecue en artiesten.

Het toernooi is geïnitieerd door MASCOT Workwear en wordt georganiseerd met behulp van toernooisponsor Recruit a Student in samenspraak met Almere City FC. Remco Breet van Recruit a Student: ,,Het is fantastisch om onderdeel uit te maken van dit toernooi. Hoe vaak zie je zoveel verschillende teams van clubs samen op één plein, feestvieren na een prachtig voetbaltoernooi.”

Event manager Sharon Hogeboom van Almere City FC rondt met de MASCOT Business Cup een drukke eventweek af met haar team die begon met een groot evenement van partner Enreach en waar ook nog twee Oranje-wedstrijden op het programma stonden. ,,We zijn trots, trots, trots. Met ons geweldige team van Almere City FC hebben we er wederom een onvergetelijke editie van weten te maken, die dankzij Mario Broerse tot laat in de avond bleef nagalmen. We tellen af naar volgend seizoen.

Winnaar ADO Den Haag is lovend: ,,Het is een topdag geworden. De organisatie is goed en alle teams hebben zich geweldig en vriendschappelijk gedragen, precies zoals het hoort. Wij komen volgend seizoen zeker terug!”

Vorig bericht
De loting van de MASCOT Business Cup 2022 is bekend!
Volgend bericht
Nog 65 dagen tot de MASCOT® Business Cup 2023!
Menu