Ook derde editie MASCOT Business Cup succes: SC Cambuur wint businessclubtoernooi

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ook derde editie MASCOT Business Cup succes: SC Cambuur wint businessclubtoernooi

Onder fraaie weersomstandigheden is de afgelopen/derde editie van de MASCOT Business Cup afgewerkt. De businessclub van SC Cambuur neemt de wisseltrofee dit keer mee naar huis. Het team won in de finale ‘zakelijk’ na penalties van de businessclub van Sparta Rotterdam. Na AZ Alkmaar en ADO Den Haag kent het toernooi dus de derde verschillende toernooikampioen op rij.

Danny Bonn van MASCOT Workwear: ,,Wij zijn ontzettend trots op de organisatie van Almere City FC. In dezelfde week als de promotie en het huldigingsfeest, wist de organisatie ook nog een fraai businessclubtoernooi uit te persen. Als naamsponsor van de MASCOT Business Cup zijn we ontzettend trots op wat er is neergezet. Ook deze editie was weer de overtreffende trap van de edities daarvoor met veel blije gezichten, leuk voetbal en een mooi feest tijdens en na de toernooionthulling. De MASCOT Business Cup is niet meer weg te denken uit Almere.”

De MASCOT Business Cup is een jaarlijks terugkerend sport- en netwerkevenement voor de businessclubs van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland. Almere, centraal gelegen in Nederland, is hiervoor de perfecte uitvalbasis. Uiteraard staat voetbal centraal, maar ook netwerken, eten & drinken en muziek!

Deelname aan het toernooi is gratis en kent deze editie geen divisie en geen grenzen; in totaal deden er 18 teams mee uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Na het laatste wedstrijd vindt traditiegetrouw een indrukwekkende derde helft plaats met een barbecue en artiesten.

Het toernooi is geïnitieerd door MASCOT Workwear en wordt georganiseerd met behulp van toernooisponsor Recruit a Student in samenspraak met Almere City FC. Remco Breet van Recruit a Student: ,,Het is fantastisch om onderdeel uit te maken van dit toernooi. Voor het derde jaar op rij hebben wij hier met enthousiast personeel een glimlach op het gezichten van de mensen kunnen toveren. Dit toernooi geeft veel voldoening en wij kijken er met veel plezier op terug.”

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Vorig bericht
Nog 65 dagen tot de MASCOT® Business Cup 2023!
Menu